Informació pràctica

Categories TSE24km i Speed Trail 12km:

Aquest any ia causa de la crisi de la Covid-19 el TSE i l’Speed Trail només tindran categories absolutes.

Primer i primera Local.

Opten a podi: 

Els tres i les tres primeres corredors de cada cursa.

L’organització es reserva el dret, de realitzar inscripcions o canvis el mateix dia de la cursa.

Mini-Trail:

Els pares o tutors legals, certifiquen que els seus fills són aptes, i tenen les capacitats tant física com tècniques, per realitzar les curses corresponents a les seves edats de la Mini Trail.

Tot nen o nena, que no porti dorsal i, que no estigui inscrit, no podrà participar a la Mini Trail.

Els nens, han de seguir en tot moment, el circuit marcat per l’organització i, les instruccions dels membres d’aquesta.

A la categoria on els pares o tutors legals han de córrer amb els nens, aquests NO podran estirar dels nens al llarg del recorregut, fora dels encreuaments del riu on estara permès ajudar-los o agafar-los a coll.

IMPORTANT: El mateix dissabte  de la cursa, els mateixos pares o tutors legals, podran realitzar un reconeixement del recorregut de la Mini Trail, per decidir la participació del menor.

Els pares o tutors legals, donen el seu consentiment, per a l’ús de les imatges generades en motiu de la “Mini Trail” per a l’ús que l’organització cregui oportú, xarxes socials incloses.

Els pares o tutors legals, reconeixen haver llegit, entès i i acceptat el reglament de la “Mini Trail 2020″  eximint de tota resposanbilidad a l’organització.

Tractament de dades i política de privacitat:

Els corredors inscrits a l Trail Sant Esteve, en qualsevol seves modalitats o distàncies, donen el seu consentiment a l’utilització de les seves dades personals a l’organizació i, les empreses col·laboradores d’aquesta.

La participació a la cursa, suposa l’acceptació del seu reglament en la seva totalitat, així com eximeix als organitzadors de qualsevol responsabilitat en cas d’accident o lesió, el corredor reconeix haver llegit i entès tots els punts del reglament del Trail Sant Esteve, a totes les seves modalitats i categories. 

CONSELLS MÈDICS

Consells de salut:

La cursa és un repte personal però dins dels límits assequibles a cada ú de vosaltres. Venim a gaudir i passar-nos ho bé, no feu més del que el vostre cos us permeti. Heu de ser conscients de les dificultats d’una cursa d’aquesta distància i desnivell, realitzada el mes de maig. Cadascú a de ser conscients de les seves limitacions.

La seguretat en una cursa comença per un mateix.

Alguns consells que us poden ser útils:
 • Tot dependrà de la vostre preparació.
 • Els dies previs a la cursa és important augmentar la ingesta d’hidrats de carboni.
 • El dia de la cursa és aconsellable esmorçar dues hores abans, amb un aport d’hidrats de carboni complexes (plàtan, cereals, fruits secs) i aigua.
 • La deshidratació és un problema freqüent, sobretot si la cursa es desenvolupa en un clima calorós. Per evitar-la és important beure líquid regularment, aprofitant els avituallaments. També serà important beure força líquid al finalitzar la cursa. No hem d’esperar a tenir set per beure.
 • El cop de calor és una situació relativament rara, però és una emergència mèdica, que es manifestarà amb signes d’irritabilitat, confusió, apatia, calfreds, nàusees i vòmits. Es veu afavorit per una temperatura ambiental elevada, la insolació, la roba que no deixa transpirar, la deshidratació i la falta d’entrenament. Per tant, tornar a remarcar la importància d’una bona hidratació.
 • Poden aparèixer problemes digestius (diarrea, dolors abdominals..), al estar disminuïda l’absorció intestinal.
 • En cas d’aparició es preferible espaiar i limitar les ingestes.
 • La hipoglucèmia és la disminució dels nivells de sucre a la sang, que es veu afavorit per l’exercici. Es manifesta en forma de gran fatiga, sudoració, vòmits i mareig. Per evitar-la és important l’aport regular de sucres.
 • No és aconsellable estrenar la roba o el calçat el dia de la cursa per evitar lesions per fregament. Al ser una cursa en ple estiu ens serà útil unes ulleres de sol i una gorra.
 • En cas d’haver patit un problema cardíac o presentar algun dels factors de risc és aconsellable demanar consell al vostre metge.
 • L’asma lleuger o ben controlat no és una contraindicació per realitzar la cursa. L’esforç físic pot ser el desencadenant d’una crisi asmàtica.
 • La persona que pateix asma ha de saber com actuar en cas de presentar-la (utilització de fàrmacs broncodilatadors).
 • Si un company té algun problema teniu la obligació d’ajudar-lo, sigui assistint-lo o comunicant l’incident a l’organització.

COM ARRIBAR?

Mapa

Acceptes el repte?

No t´ho pensis més!