Mini-Trail

Informació pràctica

MINI – 1 KM – 3,5 KM
Sortida: Dissabte, 25 de maig de 2019 a les 18:00h (Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra).
Tancament d’inscripcions: 20 de maig o bé fins esgotar les inscripcions.
Nombre màxim de participants: 400 repartits en les diferents categories.
(St Elies nascuts 2014-2015, Samon 2013, Sui 2011-2012. Matagalls 2009-20010, Agudes 2007-2008, Turó 2005-2006).
Recollida  de dorsals:  Dissabte d’11:00. a 13.00 h.
i de 16h a 17:00h. al Complex Esportiu Júlia.

No és fan inscripcions el mateix dia.

Ordre de sortida: Sant Elies, Samon, Sui, Matagalls, Agudes, Turó.                Hora: 18:00h                   Lloc: Plaça Major / Joan Serra. 

Samarretes i talles: us demanem comprensió respecte al que es fa a les talles de les samarretes dels nens/es ja que en aquestes edats és summament complicat encertar amb la previsió de les talles de tots/tes els/les nens/es, gràcies.

Recollida dorsals: Complex Esportiu Júlia, dissabte d’11h a 13h i de 16h a 17:00

 En cap cas es fan inscripcions el mateix dia, i EN CAP CAS, es lliurarà el dorsal sense el permís patern, acompanyat de la fotocòpia del DNI de l’adult signant. (No tenim servei de fotocòpies, no serveixen les fotos del dni al mòbil )

RECORREGUT

Sant  Elies (2014-2015)

Recorregut d’1 Km aprox. i 7 m desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra.

És obligatori que un adult corri amb el nen/a. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) i pujar per un petit corriol  on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi. Molta Sort!

El Samon 2013

Recorregut d’1 Km aprox. i 7 m. desnivelll positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra.

És obligatori que un adult corri amb el nen/a. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) i pujar per un petit corriol on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi. Molta Sort!

 

 

El Sui (2011-2012)

Recorregut d’1,5 Km aprox. i 15 m. desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) per la zona del Molí ,  on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi. Molta Sort!

Matagalls  (2009-2010)

Recorregut de 1,8 Km aprox. i 45 m. desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. El recorregut, una mica més tècnic, hauran de passar un petit corriol que els durà a la pista direcció zona Circ Cric , on creuaran el riu Tordera (per l’aigua). Tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi. Molta Sort!

Agudes ( 2007-2008 )

Recorregut de  2,5 Km  aprox. i 90 m. desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. Recorregut tècnic i amb desnivell.  Creuaran el riu a la zona del Molí. Els tres primers classificats masculins i femenins seran els encarregats de donar els premis als Campions de l’SPEED TRIAL  Sant Esteve 2018 el diumenge  27 de maig a les 14:00 h. Molta Sort!

Turó ( 2005-2006 )

Recorregut de  3,5  Km aprox.  i  110 m. desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. Recorregut tècnic i amb desnivell per la zona de la Trail. S´haurà de creuar el riu Tordera  per l´aigua.  Els tres primers classificats masculins i femenins, seran els encarregats de donar els premis als Campions del TRAIL Sant Esteve 2019 el diumenge  26 de maig a les 14:00 h.  Molta Sort!

Tots els pares o tutors legals que ho desitgin podran revisar el recorregut de la cursa a partir de les 16h per a la seva valoració, aquest estarà prèviament marcat, el fet de la participació del menor a la cursa sempre serà entenent per part de l’organització que els pares o tutors legals donen el vistiplau al recorregut.

MÉS INFORMACIÓ
  • La recollida de dorsals i bossa del corredor serà de 11:00 a 13:00h. i de 16:00 a 17:00h. al COMPLEX ESPORTIU JÚLIA, passada aquesta hora ja NO es lliuraran dorsals sota cap circumstància. La recollida del dorsal es farà lliurant el permís patern, juntament amb fotocòpia del DNI .
  • Els guanyadors de la Mini Trail, categories Agudes i Turó,  diumenge faran el lliurament de premis als Campions del Trail Sant Esteve.
  • A la categoria de  St. Elies i Samon , els pares o tutors legals estan obligats a córrer amb els nens. Sols un adult per nen).
  • El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes.
  • Els corredors disposaran d’un avituallament a l’arribada .

 IMPORTANT: Totes les imatges derivades del Mini Trail, són propietat de l’ A.E. Montseny, i els pares i o tutors legals dels menors així ho entenen i ho accepten.
* Tots els inscrits accepten la normativa de la prova i donen permís a l’organització per utilitzar les imatges generades per la cursa, així com es reconeixen aptes, tant física com tècnicament per afrontar l’Speed Trail Sant Esteve, declinant qualsevol tipus de resposabilitat sobre la organizació.

 

Dissabte, 25 de maig de 2019

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)

Els nostres patrocinadors

Acceptes el repte?

No t'ho pensis més i participa a les nostres curses!