Mini Trail

 Un autèntic trail, per als nostres corredors preferits!

Vine a Sant Esteve de Palautordera, la vila del Trail.

Informació pràctica

LA MINI TRAIL ÉS UNA CURSA ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA “TRAIL XICS MONTSENY” 

MINI – 1 KM – 3,5 KM

Sortida: Dissabte, 30 de maig de 2021 a les 18:00h.

Ordre de sortida: Sant Elies, Samon, Sui, Matagalls, Agudes, Turó.
Tancament d’inscripcions: 20 de maig o bé fins esgotar les inscripcions.
Nombre màxim de participants: 400 repartits en les diferents categories.
Recollida  de dorsals:  Dissabte d’11:00. a 13.00 h.
i de 16h a 17:00h. al Complex Esportiu Júlia.

EN CAP CAS, es lliurarà el dorsal sense el permís patern, acompanyat de la fotocòpia del DNI de l’adult signant.

 ( No tenim servei de fotocòpies, no serveixen les fotos del dni al mòbil )

 Contacte Trail Xics Montseny:

trailxicsmontseny@gmail.com Telèfon: 672380985

 

 

 

RECORREGUT

Sant  Elies.

Recorregut d’1 Km aprox. i 7 m desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra.

És obligatori que un adult corri amb el nen/a. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) i pujar per un petit corriol  on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi. Molta Sort!

El Samon.

Recorregut d’1 Km aprox. i 7 m. desnivelll positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra.

És obligatori que un adult corri amb el nen/a. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) i pujar per un petit corriol on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi. Molta Sort!

 

 

El Sui.

Recorregut d’1,5 Km aprox. i 15 m. desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. En el recorregut hauran de creuar el riu Tordera (per l’aigua) per la zona del Molí ,  on tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi. Molta Sort!

Matagalls.

Recorregut de 1,8 Km aprox. i 45 m. desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. El recorregut, una mica més tècnic, hauran de passar un petit corriol que els durà a la pista direcció zona Circ Cric , on creuaran el riu Tordera (per l’aigua). Tornaran al poble pel pont de Can Record. Cada nen/a rebrà un petit obsequi. Molta Sort!

 Agudes.

Recorregut de  2,5 Km  aprox. i 90 m. desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. Recorregut tècnic i amb desnivell.  Creuaran el riu a la zona del Molí. Els tres primers classificats masculins i femenins seran els encarregats de donar els premis als Campions de l’SPEED TRIAL. Molta Sort!

Turó.

Recorregut de  3,5  Km aprox.  i  110 m. desnivell positiu. Sortida i arribada a la Plaça Joan Serra. Recorregut tècnic i amb desnivell per la zona de la Trail. S´haurà de creuar el riu Tordera  per l´aigua.  Els tres primers classificats masculins i femenins, seran els encarregats de donar els premis als Campions del TRAIL Sant Esteve.  Molta Sort!

Tots els pares o tutors legals hauran de revisar el recorregut de la cursa a partir de les 16h per a la seva valoració, aquest estarà prèviament marcat, el fet de la participació del menor a la cursa sempre serà entenent per part de l’organització que els pares o tutors legals donen el vistiplau al recorregut.

MÉS INFORMACIÓ
  • La recollida de dorsals i bossa del corredor serà de 11:00 a 13:00h. i de 16:00 a 17:00h. al COMPLEX ESPORTIU JÚLIA, passada aquesta hora ja NO es lliuraran dorsals sota cap circumstància. La recollida del dorsal es farà lliurant el permís patern, juntament amb fotocòpia del DNI .
  • Els guanyadors de la Mini Trail, categories Agudes i Turó,  diumenge faran el lliurament de premis als Campions del Trail Sant Esteve.
  • A la categoria de  St. Elies i Samon , els pares o tutors legals estan obligats a córrer amb els nens, un adult per nen.
  • El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes.
  • Els corredors disposaran d’un avituallament a l’arribada .
caCatalan